May 19, 2012

Selamat Hari Jadi, Tinie




Tinie.. T_____T


Tinie.. Tinie.. Tinie... sori gila, Tinie!! Sy tak wish kat awak pon semalam and sy rasa teruk betul tp sy try! sumpah! 2, 3 kali sy datang bilik awk, tp awk asyik xde je.. plus semalam sy de teater so memang tak sempat langsung and sy datang lagi bilik awk lewat malam td and still awk takde.. sy xnak wish awk kat facebook sbb it seems shallow gila sebab kita dh duduk dekat ni.. taun depan entah sy dapat lg ke tak ntah wish kt awk depan2.. ;____; sy mintak maaf bnyak2, tinie.. blog entry ni, sy dedicate kat awk sorang je. n jap gi, bila awk dah bangun, sy wish awk lg ok? >__<


Tinie, time kasih sgt sebab jadi kawan sy & my very own unassuming friend. Sy rs ade kawan mcm awk mmg adds to something yg sgt special kt hidup sy. so, thank you.. dah lame kite kenal, and ofc kita pon ade ups and downs tp to get to where we are today, takes all of those, so sy x regret satu benda pon yg pnh jd. kt kita. sy harap, friendship ni akn kekal, and it will transcend masa & jarak. sbb lepas ni, lepas habis semesta ni, mmg dh susah dh kita akn senang jumpa mcm sekarang. realitinya mmg mcm tu, so sy harap, persahabatan kita kekal, ok? insyaallah.. 


sy syg awk, tinie. you have no idea sy syg gila kt awk. you are irreplaceable, and know this; even when i may not seem like it, and awk x nmpk trait ni kt sy, sy mmg syg awk sgt. ans sy mintak maaf ats semua benda yg sy buat, yg sakitkan hati awk, wat awk sedih. please know that sy xbermaksud pun sume tuh. underneath it all, awk kawan sy dunia akhirat..


so, Selamat Hari Jadi, Tinie.. xde hadiah yg lagi bermakna yg sy bule bg kt awk, selain this neverending friendship. sayang awk mucho~ <3


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com